HOTELS IN ROTTERDAM

Hotels in Rotterdam online hotel boeken. Uw hotel en reisgids voor Rotterdam en omstreken.

Foto: Dick Renses
Hotel Rotterdam-Blijdorp
Hotel Rotterdam Blijdorp
 

Hotel Rotterdam-Blijdorp
Energieweg 2
3041 JC Rotterdam
Tel +31 (0)102 98 87 77

Boek NU

Het Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp met zijn 189 kamers ligt vlak bij diergaarde Blijdorp, Rotterdam Airport en verkeersknooppunt Kleinpolderplein (A13 & A20). Het hotel beschikt over vijf verschillende soorten kamers, te weten: classic, superior, executive, junior suite en suite. De kamers zijn allemaal met veel comfort voor de gast gemaakt en worden steeds luxueuzer. Standaard zijn de kamers allemaal uitgerust met airconditioning, een bureau, LCD TV, internet aansluiting, kluisje en een telefoon. Een aantal van de Superior kamers is special geschikt voor mindervalide gasten die het hotel willen bezoeken.

Tevens beschikt Hotel Rotterdam Blijdorp over verschillende zalen, vijf luxueuze boardrooms, voor max. 20 personen, en drie multifunctionele (conferentie)zalen, voor het organiseren van verschillende soorten feesten voor uw familie, vrienden, kennissen of personeelsleden, voor groepen tot 300 personen.

Andere faciliteiten van Hotel Rotterdam Blijdorp zijn een gezellige bar, een sfeervol restaurant, een terras met prachtige uitzicht over het Roelof Langerakpark, een binnenbad, sauna en stoombad, fitnesszalen, creche, zonnebanken en de mogelijkheid tot het huren van fietsen.

Er is gratis parkeren bij het hotel.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands