HOTELS IN ROTTERDAM

Hotels in Rotterdam online hotel boeken. Uw hotel en reisgids voor Rotterdam en omstreken.

Foto: Dick Renses
Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam
Booking.com

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel beschikt over 99 moderne kamers: luxe Comfort Rooms, Deluxe kamers en een bruidssuite, voorzien van alle gemakken. Voor een lang verblijf bieden de 2 zeer ruime suites uitkomst. Verder kunt u in één van de vele multifunctionele zalen terecht voor uw zakelijke vergadering maar ook voor een spetterend themafeest of een gezellige receptie. Het sfeervolle restaurant met terras aan het water, de Brasserie met uniek koffie- en theeconcept, de Cockpitbar en de kapsalon dragen bij aan het veelzijdige karakter van het hotel.

Het Best Western Airport Hotel Rotterdam is door de gemeente Rotterdam aangemerkt als officiële trouwlocatie in Rotterdam. Voor het bruidspaar en hun gasten alles onder één dak: diner, receptie en feestavond. Bovendien krijgt het bruidspaar van het hotel het eerste huwelijkscadeau. Als het bruidspaar het huwelijk bij Airport Hotel Rotterdam viert, dan overnachten zij gratis in de luxe bruidssuite. En het hotel zorgt voor een lekker flesje bubbels en hapjes bij aankomst. En een ontbijt op bed de volgende dag. Airport Hotel Rotterdam: een prachtig begin van uw huwelijk.

Direct online reserveren voor de best beschikbare prijs doet u rechtstreeks bij het Best Western Airport Hotel Rotterdam. Het Airport Hotel biedt diverse arrangementen.


 

Best Western Rotterdam Airport Hotel
Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam
Tel: 0031 (0)10 4625566
Fax: 0031 (0)10 4622266
www.airporthotelrotterdam.nl

Comfort kamer van Airport Hotel Rotterdam

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands