HOTELS IN ROTTERDAM

Hotels in Rotterdam online hotel boeken. Uw hotel en reisgids voor Rotterdam en omstreken.

Foto: Dick Renses
Van der Valk Hotel Ridderkerk

Van der Valk Hotel Ridderkerk
 

Van der Valk Hotel Ridderkerk
Krommeweg 1
2988 CB Ridderkerk

Online boeken Van der Valk Hotel Ridderkerk

Van der Valk Hotel Ridderkerk
is een van de nieuwste en modernste hotels van de Van der Valk Hotel Groep en ligt dichtbij Rotterdam. Het hotel is ontworpen uit drie basisideeŽn: gastvrijheid, duurzaamheid en efficiŽncy. Maximale beleving en comfort voor de gasten en zo weinig mogelijk druk op omgeving en milieu.

De hotelkamers bieden alle comfort, luxueuze kamers met 4 sterren service, en zijn zeer geschikt voor een kort, zakelijk of lang verblijf. Het hotel is ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. De 140 kamers bestaande uit onder andere acht suites, 28 executive kamers, zes ťťnpersoonskamers en ook twee voor de mindervalide gasten. De kamers zijn voorzien van alle gemakken en comfort zoals: airconditioning, internetaansluiting en TV. Alle badkamers zijn voorzien van ligbad en aparte douche. Voor gasten is het parkeren gratis.

Hotel Van der Valk Ridderkerk heeft een sfeervol ŗ la carte restaurant, een gezellige brasserrie, leuke bar en een bijzonder live cooking restaurant. Als het mooi weer is kan er ook van een drankje of maaltijd genoten worden op het heerlijke terras

De gezellige hotelbar is iedere dag geopend van 08.00 uur tot 01.00 uur en de keuken van 11.00 uur tot 23.00 uur.

U vindt Van der Valk Hotel Ridderkerk onder de rook van Rotterdam aan de A15, afrit 20. De ideale uitvalsbasis voor uw bezoek aan het centrum van Rotterdam, Ahoy of de Europoort.

Van der Valk Hotel Ridderkerk Zalenaccommodatie

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands